Wat is dat nou Boudoir Fotografie?

Boudoir is een trend die momenteel in opkomst is in Nederland maar al erg populair in Amerika, daar word de sessie vaak gedaan voor het huwelijk als cadeau voor de bruidegom of als valentijnsdag cadeau.

Maar natuurlijk ook gewoon omdat het erg leuk is om te doen en je helemaal in de watten gelegd word. noortje-boudoir-554

Het woord is afkomstig van het franse “bouder” en betekent letterlijk damesvertrek, het is een plek die vroeger naast de slaapkamer zat waar de vrouw zich kon terugtrekken, wassen, aankleden en opmaken.

Tegenwoordig word meestal de slaapkamer bedoeld, dit is dan ook de plek waar wij het liefst de fotoshoot doen, boudoir fotografie in de studio geeft naar mijn mening het echte boudoir gevoel niet weer.

“Elke vrouw heeft een natuurlijke aantrekkingskracht, een bepaalde sexyness die ze uitstraalt en alleen zij bezit. Als fotograaf is het altijd weer een geweldige ervaring om dat op een spannende en uitdagende manier vast te mogen leggen.”

Een sessie is dan ook een geweldige boost voor je zelfvertrouwen en een onvergetelijke ervaring die je voor altijd terug kan zien.

Heb ik je enthousiast kunnen krijgen? Vul dan onderstaand formulier in voor meer informatie!

Boudoir Fotograaf gebruikt je gegevens om jou een digitale Brochure te sturen en een follow-up mail.
Boudoir Fotograaf gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden.