Sexy Cadeau: De dagen worden korter, het is donker en koud. Op je fiets door de regen, kletsnat op je werk aankomen. Dikke wollen truien en statisch haar. De winter is allesbehalve sexy. Of niet soms?

 

sexy-boudoir-kado-feestdagen-meryen-zwart-wit Helemaal mis! Buiten ziet het er misschien somber uit, maar ondertussen komen de feestdagen er weer aan. De perfecte gelegenheid om jezelf eens extra te verwennen. Zorg dat je iets hebt om naar uit te kijken, en waar wordt je nou warmer van dan de spannende uitdaging van een sexy cadeau boudoir shoot? Gun het jezelf om een middag in de schijnwerpers te staan, om alle winterkou even helemaal te vergeten en jezelf van je mooiste en verleidelijkste kant te laten zien.

Je vergeet deze dag nooit meer en denkt er met een warm gevoel aan terug. En gedeeld plezier telt dubbel, dus het luxe fotoalbum met uitdagende foto’s is een perfect sinterklaas- of kerstcadeau voor jouw vriend. Je zult genieten van de voorpret van de shoot en die lekkere spanning terwijl je op het album wacht. Het is nog een hele klus om jouw geheimpje niet te verklappen, want je bent er vast continu mee bezig. Maar denk eens aan het gezicht van jouw lief wanneer je hem echt verrast met deze sexy foto’s.

 

Zo belooft het toch echt een hete winter te worden. 😉

 

En mannen, lezen jullie dit en zijn jullie nog op zoek naar een origineel kerstcadeau? Simpelweg een lingeriesetje onder de boom is natuurlijk leuk, maar wel een beetje afgezaagd. De kans is zelfs groot dat je dat al eens gedaan hebt. Je verrast je vriendin pas echt door haar een boudoir fotoshoot cadeau te doen. Daarmee geef je niet alleen mooie foto’s cadeau, maar ook een onvergetelijke ervaring. Stiekem droomt iedere dame ervan om in de huid van een fotomodel te kruipen en zich op en top vrouw te voelen. Jullie zullen beiden versteld staan van het resultaat. En achteraf samen door het fotoalbum bladeren, is natuurlijk ook heerlijk spannend.

 

sexy-boudoir-kado-feestdagen-iris

 

Simpelweg een lingeriesetje onder de boom is natuurlijk leuk, maar wel een beetje afgezaagd.

Ben je bang dat jij of jouw vriendin het niet aan zou durven? Dat hoeft niet, want bij ons wordt je professioneel begeleid vanaf de voorbereiding tot aan aflevering van de boudoir foto’s. Natuurlijk is het altijd spannend, maar we zorgen ervoor dat we ons model op haar gemak stellen door een ontspannen sfeer te creëren, in een omgeving waarin zij zich veilig voelt. We maken er gewoon een gezellige en feestelijke middag van. Het is een ervaring om van te genieten, en je zult zien dat je er reuzeveel zelfvertrouwen van krijgt. Zelfvertrouwen dat opnieuw opborrelt, iedere keer dat je naar de prachtige foto’s kijkt en terugdenkt aan die geweldige dag.

Stap jij een keer buiten je comfort zone? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Boudoir Fotograaf gebruikt je gegevens om jou een digitale Brochure te sturen en een follow-up mail.
Boudoir Fotograaf gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden.

 

SaveSave