Skip to content
RETRO, VERLEIDELIJK & SPEELS

PIN-UP BOUDOIR

Hoe zou het zijn als je een echte pin-up-girl was? Je waant je in de wereld van ultieme verleiding, met uitdagende poses, golvende lokken, prachtige retro-lingerie en echte nylon kousen. Het is een afwisselend genre, waar je nog veel verschillende stijlen in kunt vinden. De glamoureuze femme fatale uit film noir, het stoute meisje uit de garage, of ben jij een echte rock-‘n-roll babe? Bij een pin-up boudoir fotoshoot kan het allemaal. Het eindresultaat? Een album vol prachtige en originele, maar vooral ook uitdagende foto’s met jou als stralend middelpunt.

Maar boudoir fotografie draait om veel meer dan alleen om de foto’s, en dat is bij pin-up boudoir zeker ook het geval. Het is een onvergetelijke belevenis en een geweldige boost voor je zelfvertrouwen. Vier jouw vrouwelijkheid op een creatieve manier en duik in de wereld van pin-up boudoir.

WAAROM ZOU IK EEN PIN-UP BOUDOIR SHOOT DOEN? DAT IS TOCH NIKS VOOR MIJ?

Echt wel! Onze boudoir shoots zijn er voor alle vrouwen vanaf 18 jaar, in elke vorm en met iedere maat. “Mooi” of “Sexy” wijst niet op een specifiek type vrouw, iedereen is mooi en sexy op haar eigen manier. Bij pin-up boudoir is er veel aandacht voor vrouwelijke vormen, stijlvolle accessoires en een speelse setting. Nog een paar redenen waarom jij een pin-up boudoir shoot wil doen:

HERINNERING VOOR LATER

Zit je lekker in je vel? Ben je flink aan het sporten geweest en leef je gezond? Top! Dit is jouw moment, dus leg dit vast met een professionele fotoshoot. Zo kun je er later als je oud bent vol trots naar kijken.

DOE HET VOOR JEZELF

Veel meiden doen de pin-up foto’s cadeau aan hun vriend of man, maar je kunt ze natuurlijk ook lekker zelf houden! De boudoir fotoshoot is sowieso al een ervaring voor jou alleen. Zie het als een verwenmoment en traktatie. Dat heb je toch verdiend?

ZELFVERTROUWEN IS SEXY

Je vindt het nu vast spannend, maar na de shoot straal jij van zelfvertrouwen! Dus trek de stoute schoenen aan en stap uit je comfortzone. Het resultaat is dat zeker waard!

GRATIS BROCHURE
Of stuur een WhatsApp bericht.
Boudoir Fotograaf bewaart jouw gegevens om je onze digitale brochure te sturen en één follow-up email.
Boudoir Fotograaf gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing mails te versturen.
Wat een ervaring! Heb me op geen moment ongemakkelijk gevoeld. Het was heel leuk om een boudoir shoot te doen. Je voelt je sexy, aantrekkelijk en heel mooi. Ben ook erg tevreden met het eindresultaat. Ik raad het zeker aan om het een keer te doen.
Prachtige Bruids Boudoir
Meryen
Klant
5 sterren beoordeling Boudoir Fotograaf
Durf jij het aan?

Waar wacht je nog op? Neem nu contact met ons op voor meer informatie, of boek direct jouw fotoshoot! Een pinup boudoir fotoshoot is heel persoonlijk. We staan daarom niet alleen klaar om al je vragen te beantwoorden, maar kijken er ook naar uit jouw wensen te horen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Meestal is een maand, anderhalve maand voordat je het cadeau wilt geven genoeg.

Natuurlijk! Wij hebben hele mooie cadeaubonnen klaarliggen!

Over het algemeen werk ik liever één op één met mijn klanten, simpelweg omdat een ‘publiek’ je soms meer zelfbewust kan laten voelen. Als je toch graag iemand voor morele steun mee wilt nemen dan is dat natuurlijk geen probleem.

Je moet je eigen lingerie meenemen naar de fotoshoot. Ik heb wel wat schoenen, sieraden en lingerie beschikbaar, maar de lingerie is jouw verantwoordelijkheid. Kies items die passen bij je persoonlijkheid, lichaamsvorm en zorg dat het goed past. Als u hulp nodig heeft bij het uitkiezen van setjes stuur me een email! Je kunt ook ideeën opdoen via mijn Pinterest-pagina.

Niet tenzij jij daar akkoord voor geeft! Elke klant die ik op mijn blog heb, heeft mij schriftelijk toestemming gegeven om haar afbeeldingen te plaatsen. Als jij dat niet wil dan gebeurd dat ook niet!

NIEUW EBOOK

Doe het zelf:
Boudoir
Fotoshoot

Zelf je eigen boudoir foto's maken? Dat kan!

E-Book Zelf Boudoir Foto's Maken
E-Book Zelf Boudoir Foto's Maken

Goedkoop een boudoir shoot doen?
Doe het nu zelf met onze how to eBook!