Sinterklaas, Kerst, Valentijn; ze komen er allemaal weer aan, de feestdagen.

Misschien ben je al wel begonnen met je suf te googelen en het bekijken van websites voor dat ene originele en unieke cadeau speciaal voor hem?

 

 

bruid-boudoir-fotografie-meryen--108

Hopelijk ben je niet al te lang aan het zoeken geweest, want wij hebben het antwoord. Een Boudoir Fotoshoot! Want natuurlijk vindt je man het leuk om prachtige, sexy en stijlvolle foto’s van jou in je mooiste lingerie te zien. Of nog spannender: helemaal naakt.

En hoe spannend zou het zijn om de foto’s aan hem te geven? Misschien zitten jullie wel lekker samen thuis of zijn jullie uit eten en geef je hem een mooi ingepakt album. Na het

afscheuren van het kado papier en het openen van het album zal hij zijn ogen niet geloven, wat ben jij onweerstaanbaar mooi!

 

En elke keer als hij naar je kijkt zal hij die onwijs sexy en uitdagende foto’s weer zien, als dat niet spannend is 😉

Maar gelukkig is het niet alleen leuk voor hem, ook voor jou is een boudoir fotoshoot bij ons een leuk en vooral gezellige ervaring! We behandelen je als een waar supermodel, met als je dat wil een glaasje bubbels bij de visagie en wat lekkere hapjes tussendoor.

 

En? Ga jij hem verrassen met een Boudoir Fotoshoot? Vul onderstaand formulier in voor meer informatie!

Boudoir Fotograaf gebruikt je gegevens om jou een digitale Brochure te sturen en een follow-up mail.
Boudoir Fotograaf gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden.