Onlangs werden wij door webshop Stockings To Go benaderd om een fotoshoot de doen met lingerie van Kiss Me Deadly. Zij wilden graag lingerie en nylonkousen eens extra onder de aandacht brengen. Zo trokken we op een mooie zondagmiddag samen met modellen Meryen en Iris naar het Van der Valk Hotel Almere, waar we een fijne shoot hadden. Dat resulteerde niet alleen in een reeks prachtige foto’s, maar iedereen beleefde er ook veel plezier aan.

In de voorbereiding van de shoot waren we al meteen enthousiast. Net als Stockings To Go, willen wij namelijk graag het klassieke modebeeld van luxe, vrouwelijke lingerie in de schijnwerpers zetten. We gunnen het iedere vrouw om zichzelf te verwennen en zich mooi en verleidelijk te voelen.

 

nylon-kousen-boudoir-fotograaf

 

De nylonkous met bijbehorende jarretelles staan ook niet voor niets al decennia lang symbool voor vrouwelijke verleiding. Ooit waren de kousen zelfs zo populair dat er in Amerika heuse rellen ontstonden toen er na de Tweede Wereldoorlog niet genoeg kousen in de winkels lagen.

Tegenwoordig zie je ze toch minder. Een panty trek je sneller aan en bij minirokken werkt dat ook beter. Sowieso neemt niet iedere vrouw iedere dag nog de tijd om mooie lingerie aan te trekken. Dat is begrijpelijk, maar wel jammer!

IMG_0259-Edit Want wie voelt zich nou niet heerlijk in een speciaal uitgekozen setje? In het dagelijkse leven hoef je er natuurlijk niet mee te koop te lopen, maar het kan je wel zelfverzekerd laten voelen als jij speciale lingerie onder je kleding aan hebt waar niemand weet van heeft. Het is goed voor je zelfvertrouwen, en het voelt zelfs een beetje spannend en uitdagend.
Misschien voel je je wel als een klassieke filmster, de femme fatale uit een film noir. De verleidster die alle mannen om haar vinger windt, en ook bij vrouwen alles gedaan krijgt omdat zij in haar vrouwelijke kracht staat. De vrouw die krijgt wat ze wil, omdat ze uit de schaduw durft te stappen en laat zien wat ze waard is.

Wil jij ook schitteren in je eigen boudoir shoot? Neem dan contact met ons op. Boudoir Fotograaf geeft je de mogelijkheid om in de huid van een model te kruipen. We zorgen voor een ontspannen sfeer in een omgeving die voor jou fijn aanvoelt. Zo hoef je je geen zorgen te maken en heb je alle ruimte om jouw vrouwelijke kracht op uitdagende wijze de vrije loop te laten.

 

Are you ready to be daring? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Boudoir Fotograaf gebruikt je gegevens om jou een digitale Brochure te sturen en een follow-up mail.
Boudoir Fotograaf gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden.

 

 

SaveSave

SaveSave

1 Comment

  1. Meryen, wat ben je toch een lekker wijf!! Super trots!!! Wat een mooie foto’s!


Comments are closed for this article!