Skip to content
NIEUW EBOOK

Doe het zelf:
Boudoir
Fotoshoot

Zelf je eigen boudoir foto's maken? Dat kan!

E-Book Zelf Boudoir Foto's Maken

Goedkoop een boudoir shoot doen?
Doe het nu zelf met onze how to eBook!

Op zoek naar de perfecte fotograaf voor jouw Boudoir Fotoshoot?
Misschien ben jij het zelf wel?

WAAROM ZELF EEN BOUDOIR FOTOSHOOT DOEN?

Boudoir shoots zijn er voor alle vrouwen, in elke vorm en met iedere maat. “Mooi” of “Sexy” wijst niet op een specifiek type vrouw, iedereen is mooi en sexy op haar eigen manier. Er zijn ook meer dan genoeg redenen om een boudoir shoot te doen:

DE KAT UIT DE BOOM KIJKEN

Zie jij het nog niet zitten om je letterlijk en figuurlijk bloot te geven voor de camera van een onbekende? Met dit eBook kun je samen met je partner of goede vriendin eens kijken hoe het is om boudoir foto's te maken.

HERINNERING VOOR LATER

Zit je lekker in je vel? Ben je flink aan het sporten geweest en leef je gezond? Top! Dit is jouw moment, dus leg dit vast met een professionele fotoshoot. Zo kun je er later als je oud bent vol trots naar kijken.

DOE HET VOOR JEZELF

Een boudoir fotoshoot wordt vaak gedaan als cadeau voor je vriend of man, maar je kunt het natuurlijk ook heel goed voor jezelf doen! Zie het als een verwenmoment, wat tijd voor jezelf of maak er een leuk weekend van samen met een vriendin of je partner.

ZELFVERTROUWEN IS SEXY

Je vindt het nu vast spannend, maar na de shoot straal jij van zelfvertrouwen! Dus trek de stoute schoenen aan en stap uit je comfortzone!

TIJDELIJKE KORTING
Van 50 euro
Voor 6,99

Waar wacht je nog op? Met deze kleine investering heb jij wellicht straks een collectie met prachtige foto’s van jezelf. 

Wat krijg ik?
5/5
VEELGESTELDE VRAGEN

Deze doe het zelf Boudoir Fotoshoot eBook is bedoeld voor iedereen die het nog niet durft om voor de camera te gaan staan van een onbekende, of waar het budget van een professionele fotograaf nog net iets buiten het bereik ligt.

Helaas niet, tenzij jij of je vriendin die de foto’s maakt een natuurtalent blijkt te zijn!

Boudoir Fotografie in Almere