eBook Doe het Zelf Boudoir Shoot
Doe Het Zelf Boudoir eBook

Zelf boudoir foto’s maken met het DHZ Boudoir E-book

Droom jij al heel lang van een boudoir fotoshoot? Dan is er goed nieuws! Met het Boudoir e-book kun je dat namelijk helemaal zelf. Daarvoor heb je geen boudoir fotograaf nodig. Je creëert zelf de mooiste en meest sexy foto’s. Van jezelf, een vriendin of samen met je partner. Houd de foto’s lekker voor jezelf, creëer een sexy fotowand of verras jouw geliefde.

Boudoir fotografie is niet alleen heel leuk om te doen, maar geeft ook jouw zelfvertrouwen een flinke boost. Daarnaast zijn de foto’s natuurlijk een prachtige herinnering voor later. Maar wat is boudoir fotografie eigenlijk? Waar moet een goede locatie voor boudoir fotografie aan kunnen voldoen en waar moet je als self-made fotograaf op letten?

Waarom kiezen voor boudoir fotografie?

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen. Een boudoir fotoshoot wordt meestal weergegeven in zwart-wit. Vrouwelijke vormen en sexy poses spelen de hoofdrol. Hier en daar vang je een glimp op van een pikant detail, zonder dat het beeld ordinair wordt. Een boudoir foto vertelt een verhaal. Over de persoon, maar ook over de sfeer en de omgeving.

Er zijn verschillende redenen waarom je zou moeten kiezen voor een boudoir fotoshoot. In de eerst plaats omdat je deze foto’s aan de hand van het Boudoir e-book nu helemaal zelf kunt maken. Daarnaast is de shoot een prachtige aanvulling op jouw privé collectie. Ook het boosten van je zelfvertrouwen is een reden om te kiezen voor boudoir fotografie.

Een goede locatie om zelf boudoir foto’s te maken

De locatie die je kiest is natuurlijk vooral een persoonlijke keuze. Een omgeving waarin jij je comfortabel en prettig voelt is het belangrijkst. Dat kan jouw eigen slaapkamer zijn, maar natuurlijk ook een perfect gestylde hotelkamer of appartement. De details van de styling in de ruimte, kan jouw boudoir fotoshoot nét dat beetje extra geven. Zeker als je de omgeving deel uit wilt laten maken van jouw sexy foto’s. Natuurlijk kun je zelf ook een bepaalde sfeer creëren. Bijvoorbeeld door het gebruik van accessoires. In het boudoir fotografie e-book lees je nog veel meer tips voor wat betreft de perfecte locatie voor jouw boudoir shoot.

E-book boudoir fotografie: van camera en verlichting tot make-up en lingerie

Dit complete e-book is alles wat je nodig hebt om zelf een prachtige boudoir foto’s te kunnen maken. In deze gids lees je precies welke camera, lens en diafragma je nodig hebt voor het mooiste resultaat. Schrik niet, want je hoeft niet direct een grote uitgave te doen. Misschien ben je al in het bezit van een spiegelreflexcamera of wil je het liever eerst proberen met de camera van jouw smartphone. Liever een camera met boudoir lens huren? Dat kan ook!

Als het aankomt op boudoir fotografie, is de juiste verlichting heel belangrijk. Weet je niet precies hoe je juist harde of zachte schaduwen creëert? In het e-book voor boudoir fotografie lees je precies hoe je zelf voor de juiste verlichting zorgt. Zo wordt de “set” nog professioneler en het resultaat van jouw fotoshoot nog intenser en meer sexy. Wauw! Het doe-het-zelf e-book staat ook vol met tips voor de styling. Je leest namelijk precies welke make-up én haarstyling geschikt is voor een geslaagde boudoir fotoshoot.

Waar wacht je nog op? Bestel jouw boudoir fotografie E-book direct!

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je enthousiast bent geworden. Gelukkig maar, want jij bent gewoonweg te mooi om niet te fotograferen. Met het e-book maak je de mooiste boudoir foto’s helemaal zelf. Misschien met sexy lingerie zoals een bodysuit, een kanten jurkje of jarretels. Jij bent de ster van het doek, dus jij bepaald. En aan de hand van de tips & tricks in het doe-het-zelf boudoir fotografie e-book, maak je deze foto’s nu helemaal zelf.