Maak kennis met

de Boudoir Fotograaf

Hi, I’m Tim!

Capturing the beauty of the everyday woman, dat is wat ik wil bereiken met het maken van mijn foto’s. Fotografie is altijd een hobby van mij geweest, die ik voornamelijk op mijn familie en vrienden uitoefende. Na een tijdje bleek mijn liefde voor modelfotografie al duidelijk aanwezig te zijn en ben ik er steeds enthousiaster mee bezig gegaan.

Toen ontdekte ik de in Amerika populaire trend Boudoir. Wederom was ik opslag verliefd op de manier van fotografie. Het draait bij deze stijl niet uitsluitend om
het lichaam van een vrouw en dat is precies wat mij aanspreekt. Het gaat om de totale sfeer en beleving van de foto, de pure schoonheid, karakter van een vrouw en haar omgeving.

Met deze stijl wil ik vrouwen laten zien dat zij allemaal de schoonheid, sexyness en klasse hebben om er geweldig uit te zien op de foto. Op die manier hoop ik vrouwen een enorme zelfvertrouwen boost te kunnen geven. Als ik dat heb bereikt met mijn foto’s dan ben ik gelukkig!

Ik hoop je snel eens terug te zien op een shoot. Zodat ik van jou niet zomaar een mooie foto kan maken, maar eentje die je altijd zal herinneren aan een onvergetelijk avontuur die jij toch maar even gedaan hebt!

See you soon!

Groetjes,

Tim

Dit ben ik

Selfie met mijn vriendin in Laos!

schrijf je in voor onze boudoir secrets

Schrijf je nu in!

Leuke en onmisbare informatie over de allerlaatste nieuwtjes op Boudoir, Lingerie, Beauty en Fotografie gebied.
Naam
Email
Veillig en Betrouwbaar