Ga je binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Je hebt vast je handen vol aan de voorbereidingen voor je grote dag.

 

De jurk, de taart e Bruidsfotografie in combinatie met een Boudoir Fotoshoot n het regelen van de bruidsfotografie staan bovenaan de to-do-lijst. Ondertussen moet je zien om te gaan met familie, schoonouders en vriendinnen die ook overal een mening over hebben.

Tijd dus om een relaxmomentje in te plannen. Een dagje ontspannen, helemaal voor jou. Je kunt jouw dag een bijzondere invulling geven door een boudoir fotoshoot in bruiloftsthema te doen. In Nederland is het nog vrij nieuw, maar in Amerika is het razend populair voor bruiden om hun bruidegom een fotoalbum met boudoirfoto’s cadeau te doen tijdens de huwelijksnacht. Stel je eens voor, de blik in de ogen van je aanstaande, wanneer hij zo’n prachtig persoonlijk en intiem cadeau uitpakt.

Je kunt je boudoir-avontuur nog sterker met je bruidsfotografie integreren door het album alvast tijdens het maken van de trouwreportage te geven.

 

 

Zo wordt de reactie van je kersverse man meteen vastgelegd voor jullie trouwalbum.

Maar voordat het zover is, is de fotoshoot al een hele belevenis. Het is natuurlijk spannend, maar ook reuze leuk om je een dagje te laten verwennen als echt fotomodel. Bovendien geeft het een heerlijke boost aan je zelfvertrouwen, waar je ook tijdens de bruidsfotografie op je trouwdag profijt van hebt. Je hebt immers al een beetje geoefend in een ontspannen omgeving. Het team zal er alles aan doen om je op je gemak te laten voelen. Ook geven ze deskundig advies over de aankleding en het poseren. Zo kunnen er van iedere bruid prachtige foto’s gemaakt worden die bij haar persoonlijkheid passen. Of je nu een zacht en vrouwelijk type bent, of pittig en verleidelijk.

 

Om de dag nog gezelliger te maken, kun je er ook een uitje van maken samen met je bruidsmeisjes.

 

Bruidsfotografie en boudoir in prachtige lingerie

 

 

De fotoshoot zelf kun je helemaal inrichten zoals je zelf wilt. Het is natuurlijk het leukste als je de bruidslingerie, schoenen en sierraden meeneemt die je op de grote dag ook echt zult dragen. Een sluier, wit korset en kanten kousen zijn favoriete accessoires voor een bruidsboudoir shoot. Hiermee past het uiteindelijke fotoalbum helemaal in de sfeer van je trouwdag. Ook qua locatie kun je een plek uitkiezen die aansluit bij het thema van je bruiloft en bruidsfotografie. Een rustieke huiskamer, zwoele hotelkamer of wat denk je van een weelderig groene serre? We voorzien je graag van advies, maar vinden het ook geweldig als je zelf al voor ogen hebt wat voor shoot je wilt.

Ten slotte kun je ook overwegen om de boudoir fotoshoot samen met je aanstaande te beleven. Dat zie je minder vaak, maar is daarom juist extra bijzonder. De gezamenlijke foto’s vormen een intieme aanvulling op de traditionele bruidsfotografie. Een mooie start van jullie leven als echtpaar en een prachtige herinnering aan een zinderende bruiloftsnacht.

 

Wil jij je husband to be verrassen? Vul dan onderstaand formulier in voor meer informatie!

Boudoir Fotograaf gebruikt je gegevens om jou een digitale Brochure te sturen en een follow-up mail.
Boudoir Fotograaf gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden.

 

SaveSave