BRUIDSBOUDOIR:

Bijzonder, Stijlvol & Sexy

Stel je eens voor dat jij je als aanstaande bruid aan een sensuele boudoir fotoshoot waagt. Het eindresultaat? Een album vol prachtige en stijlvolle, maar vooral ook uitdagende foto’s met jouw bruidslingerie. Een geweldig cadeau om jouw lucky hubby-to-be op jullie trouwdag mee te verrassen!

Toch draait bruidsboudoir om meer dan de foto’s: Onze fotoshoots zijn zo gezellig, dat het ook een kans is om even een pauze te nemen van al die stress rondom het plannen van je trouwdag.

Laat jezelf verwennen door onze professionele haar- en make-upstylisten en je voelt je op-en-top vrouwelijk en zelfverzekerd. Of wat denk je ervan je vriendinnen mee te nemen en er een vrijgezellenfeestje van te maken? Lekker tutten, glaasje bubbels: mega gezellig!

 

Waarom zou ik een boudoir fotoshoot doen? Dat is toch niks voor mij?

Echt wel! Onze boudoir shoots zijn er voor alle vrouwen vanaf 18 jaar, in elke vorm en met iedere maat. “Mooi” of “Sexy” wijst niet op een specifiek type vrouw, iedereen is mooi en sexy op haar eigen manier. Er zijn ook meer dan genoeg redenen om een bruidsboudoir shoot te doen:

Maak een herinnering voor later

Voor je trouwdag ben je vast flink aan het sporten geweest en leef je extra gezond. Alles om er maar goed uit te zien in die ene jurk. Wat je bruiloftsgasten niet zien, is dat je ook jouw bruidslingerie prachtig rockt. Laat jouw inspanningen en bijzondere lingerie vastleggen tijdens een professionele fotoshoot. Zo kunnen jij én je man er later vol trots naar kijken.

Doe het voor jezelf

Een bruidsboudoir fotoshoot wordt vaak gedaan als cadeau voor je aanstaande, maar je kunt het natuurlijk ook heel goed voor jezelf doen! Zie het als een verwenmoment en traktatie. Dat heb je toch verdiend?

Zelfvertrouwen is sexy

Je vindt het nu vast spannend, maar na de shoot straal jij van zelfvertrouwen! Dus trek de stoute schoenen aan en stap uit je comfortzone. Het resultaat is dat zeker waard!

Waar wacht je nog op? Neem nu contact met ons op voor meer informatie, of boek direct jouw fotoshoot! Een bruidsboudoir shoot is heel persoonlijk. We staan daarom niet alleen klaar om al je vragen te beantwoorden, maar kijken er ook naar uit jouw wensen te horen.

Je eigen Bruidsboudoir shoot?

Vul dan snel onderstaand formulier in voor onze gratis brochure!

Of stuur een WhatsApp bericht.

Wij bewaren jouw gegevens in ons klantensysteem en kunnen je op een later tijdstip nog eens benaderen voor marketing doeleinden. Uiteraard worden jouw gegevens vertrouwelijk opgeslagen en niet gedeeld met derden.


Bekend van Wit Wedding Magazine

Een sexy ervaring!

 

Wat een ervaring! Heb me op geen moment ongemakkelijk gevoeld. Het was heel leuk om een boudoir shoot te doen. Je voelt je sexy, aantrekkelijk en heel mooi. Ben ook erg tevreden met het eindresultaat. Ik raad het zeker aan om het een keer te doen. – Meryen

Durf jij het aan?

Neem je trouwlingerie, jarretels, kousen, sluier en glinsterende sieraden mee naar de shoot voor een ultieme huwelijksnacht look! Maar in principe mag je dragen wat je wilt voor de shoot, de keuze is geheel aan jou. Het is immers jouw bruidsboudoir shoot en jij bepaalt wat bij je past en waar jij je prettig bij voelt.

Veelgestelde vragen

Hoe ver van te voren moet ik een boudoir fotoshoot plannen?

Meestal is een maand, anderhalve maand voordat je het cadeau wilt geven genoeg.

Kan ik ook iemand een sessie cadeau geven?

Natuurlijk! Wij hebben hele mooie cadeaubonnen klaarliggen!

Mag ik iemand meenemen?

Over het algemeen werk ik liever één op één met mijn klanten, simpelweg omdat een ‘publiek’ je soms meer zelfbewust kan laten voelen. Als je toch graag iemand voor morele steun mee wilt nemen dan is dat natuurlijk geen probleem.

Moet ik mijn eigen lingerie meenemen?

Je moet je eigen lingerie meenemen naar de fotoshoot. Ik heb wel wat schoenen, sieraden en lingerie beschikbaar, maar de lingerie is jouw verantwoordelijkheid. Kies items die passen bij je persoonlijkheid, lichaamsvorm en zorg dat het goed past. Als u hulp nodig heeft bij het uitkiezen van setjes stuur me een email! Je kunt ook ideeën opdoen via mijn Pinterest-pagina: http://pinterest.com/boudoirsessie/

Worden mijn foto’s op het internet gezet?

Niet tenzij jij daar akkoord voor geeft! Elke klant die ik op mijn blog heb, heeft mij schriftelijk toestemming gegeven om haar afbeeldingen te plaatsen. Als jij dat niet wil dan gebeurd dat ook niet!