BRUIDSBOUDOIR: Bijzonder, Stijlvol & Sexy

Bruidsboudoir is een sensuele fotoshoot voor aanstaande bruiden die hun lucky hubby-to-be willen verrassen met prachtige en stijlvolle, maar ook uitdagende fotos op haar trouwdag. De bruiden nemen hun trouwlingerie, jarretels, kousen, sluier en glinsterende sieraden mee naar de shoot voor een ultieme huwelijksnacht look! Maar in principe mag je dragen wat je wilt voor de shoot, de keuze is geheel aan jou.

Doe het voor jezelf

Een Bruidsboudoir fotoshoot word vaak gedaan als cadeau voor je vriend of man, maar eigenlijk is het ook heel goed om hem gewoon voor jezelf te doen! Dat heb je toch verdiend?

Maak een herinnering voor later

Zit je lekker in je vel? Ben je flink aan het sporten geweest en leef je gezond? Top! Hou dit vast en leg dit vast door een professionele fotoshoot te doen en je kan hier later als je oud bent vol trots naar kijken.

Dit is vast niks voor mij?

Onzin! Onze boudoir fotoshoots zijn er voor alle vrouwen vanaf 18 jaar, in elke vorm of grote. “Mooi” of “Sexy” is niet voor een bepaald type, iedereen is mooi en sexy op haar manier.

Onze fotoshoots zijn zo gezellig, dat het ook een kans is om even een pauze te nemen van al die stress rondom het plannen van je trouwdag. Laat jezelf verwennen door onze professionele haar en makeup stylisten en vergeet al die onzekerheden.

Zelfvertrouwen is sexy

Je zult het nu misschien niet denken, maar na de shoot straal jij van zelfvertrouwen! Het is niet makkelijk om je zo bloot te geven en je zult uit je comfort zone moeten stappen. Maar het is het zeker waard!

Vraag direct meer informatie aan

Bekend van WITWEDDING

WAUW! WAT EEN GAVE ERVARING!

” Op woensdag 29 april had ik afgesproken met Tim voor een bruidsboudoir fearless fotoshoot. Ik was bloednerveus maar voelde me al snel wat minder nerveus. De visagist/haarstyliste was ook super vriendelijk. Terwijl ik heerlijk in de watten werd gelegd met een wijntje en mijn haar en make-up werd gedaan werden de spullen voor de shoot klaar gezet. Ik had voor deze shoot een hotelkamer geboekt. In het begin wat onwennig maar al snel voelde ik me compleet op mijn gemak. De professionele houding van zowel de fotograaf als visagiste zorgde hier mede voor.

Een paar dagen na de shoot al de foto’s. Uit deze foto’s voor mij de mooiste gekozen en daarvan is nog een geweldig boek gemaakt.

Dit boek geef ik cadeau aan mijn verloofde voor ons huwelijk.

Ook hij vond de foto’s geweldig!

Kortom een super ervaring die ik iedereen kan aanraden. ”

– Samantha
Boudoir Fotografie met Jade in Rotterdam

Romantisch, Sensueel, Naakt of Erotisch. Voor welke ga jij?

Boudoir Fotografie in Almere

Gratis persoonlijk advies

Nog geen bruidsboudoir shoot maar wel op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze boudoir secrets

Schrijf je nu in!

Leuke en onmisbare informatie over de allerlaatste nieuwtjes op Boudoir, Lingerie, Beauty en Fotografie gebied.
Naam
Email
Veillig en Betrouwbaar