BRUIDSBOUDOIR:

Bijzonder, Stijlvol & Sexy

Stel je eens voor dat jij je als aanstaande bruid aan een sensuele boudoir fotoshoot waagt. Het eindresultaat? Een album vol prachtige en stijlvolle, maar vooral ook uitdagende foto’s met jouw bruidslingerie. Een geweldig cadeau om jouw lucky hubby-to-be op jullie trouwdag mee te verrassen!

Toch draait bruidsboudoir om meer dan de foto’s: Onze fotoshoots zijn zo gezellig, dat het ook een kans is om even een pauze te nemen van al die stress rondom het plannen van je trouwdag.

Laat jezelf verwennen door onze professionele haar- en make-upstylisten en je voelt je op-en-top vrouwelijk en zelfverzekerd. Of wat denk je ervan je vriendinnen mee te nemen en er een vrijgezellenfeestje van te maken? Lekker tutten, glaasje bubbels: mega gezellig!

Waar wacht je nog op? Neem nu contact met ons op voor meer informatie, of boek direct jouw fotoshoot! Een bruidsboudoir shoot is heel persoonlijk. We staan daarom niet alleen klaar om al je vragen te beantwoorden, maar kijken er ook naar uit jouw wensen te horen.

Gratis Brochure

Je eigen Bruidsboudoir shoot? Vul dan snel onderstaand formulier!

Of stuur een WhatsApp bericht.

Boudoir Fotograaf bewaart jouw gegevens om je onze digitale brochure te sturen en één follow-up email.
Boudoir Fotograaf gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing mails te versturen.

Bekend van Wit Wedding Magazine

Een sexy ervaring!

 

Wat een ervaring! Heb me op geen moment ongemakkelijk gevoeld. Het was heel leuk om een boudoir shoot te doen. Je voelt je sexy, aantrekkelijk en heel mooi. Ben ook erg tevreden met het eindresultaat. Ik raad het zeker aan om het een keer te doen. – Meryen

Durf jij het aan?

Neem je trouwlingerie, jarretels, kousen, sluier en glinsterende sieraden mee naar de shoot voor een ultieme huwelijksnacht look! Maar in principe mag je dragen wat je wilt voor de shoot, de keuze is geheel aan jou. Het is immers jouw bruidsboudoir shoot en jij bepaalt wat bij je past en waar jij je prettig bij voelt.

Veelgestelde vragen

Hoe ver van te voren moet ik een boudoir fotoshoot plannen?

Meestal is een maand, anderhalve maand voordat je het cadeau wilt geven genoeg.

Kan ik ook iemand een sessie cadeau geven?

Natuurlijk! Wij hebben hele mooie cadeaubonnen klaarliggen!

Mag ik iemand meenemen?

Over het algemeen werk ik liever één op één met mijn klanten, simpelweg omdat een ‘publiek’ je soms meer zelfbewust kan laten voelen. Als je toch graag iemand voor morele steun mee wilt nemen dan is dat natuurlijk geen probleem.

Moet ik mijn eigen lingerie meenemen?

Je moet je eigen lingerie meenemen naar de fotoshoot. Ik heb wel wat schoenen, sieraden en lingerie beschikbaar, maar de lingerie is jouw verantwoordelijkheid. Kies items die passen bij je persoonlijkheid, lichaamsvorm en zorg dat het goed past. Als u hulp nodig heeft bij het uitkiezen van setjes stuur me een email! Je kunt ook ideeën opdoen via mijn Pinterest-pagina: http://pinterest.com/boudoirsessie/

Worden mijn foto’s op het internet gezet?

Niet tenzij jij daar akkoord voor geeft! Elke klant die ik op mijn blog heb, heeft mij schriftelijk toestemming gegeven om haar afbeeldingen te plaatsen. Als jij dat niet wil dan gebeurd dat ook niet!