BOUDOIR FOTOSHOOT: Luxe, Stijlvol & Sexy

Stel je eens voor dat jij je aan een sensuele boudoir fotoshoot waagt. Het eindresultaat? Een album vol prachtige en stijlvolle, maar vooral ook uitdagende foto’s. Je kunt ze cadeau doen aan je vriend of man; of houd ze gewoon lekker voor jezelf!

Maar boudoir fotografie draait om veel meer dan alleen de foto’s: Het is een onvergetelijke ervaring en een fantastische boost voor jouw zelfvertrouwen. Laat je lekker een dagje verwennen en voel je op-en-top vrouw!

Waar wacht je nog op? Neem nu contact met ons op voor meer informatie, of boek direct jouw fotoshoot! Een boudoir shoot is heel persoonlijk. We staan daarom niet alleen klaar om al je vragen te beantwoorden, maar kijken er ook naar uit jouw wensen te horen.

Gratis Brochure

Wil jij prachtige en stijlvolle foto’s? Vul onderstaand formulier in en ontvang onze gratis brochure!

Of stuur een WhatsApp bericht.

Boudoir Fotograaf bewaart jouw gegevens om je onze digitale brochure te sturen en één follow-up email.
Boudoir Fotograaf gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing mails te versturen.

Een sexy ervaring!

 

Wat een ervaring! Heb me op geen moment ongemakkelijk gevoeld. Het was heel leuk om een boudoir shoot te doen. Je voelt je sexy, aantrekkelijk en heel mooi. Ben ook erg tevreden met het eindresultaat. Ik raad het zeker aan om het een keer te doen. – Meryen

Durf jij het aan?

Hoe ziet jouw ideale fotoshoot eruit? Romantisch of sprookjesachtig op een luxueus ingerichte kamer? En welke lingerie trek je daarbij aan? Je all-time favoriete setje, of ga je shoppen voor iets spannends en nieuws? Het is jouw boudoir shoot en jij bepaalt wat bij je past en waar jij je prettig bij voelt. Vraag direct een digitale brochure aan!

Veelgestelde vragen

Hoe ver van te voren moet ik een boudoir fotoshoot plannen?

Meestal is een maand, anderhalve maand voordat je het cadeau wilt geven genoeg.

Kan ik ook iemand een sessie cadeau geven?

Natuurlijk! Wij hebben hele mooie cadeaubonnen klaarliggen!

Mag ik iemand meenemen?

Over het algemeen werk ik liever één op één met mijn klanten, simpelweg omdat een ‘publiek’ je soms meer zelfbewust kan laten voelen. Als je toch graag iemand voor morele steun mee wilt nemen dan is dat natuurlijk geen probleem.

Moet ik mijn eigen lingerie meenemen?

Je moet je eigen lingerie meenemen naar de fotoshoot. Ik heb wel wat schoenen, sieraden en lingerie beschikbaar, maar de lingerie is jouw verantwoordelijkheid. Kies items die passen bij je persoonlijkheid, lichaamsvorm en zorg dat het goed past. Als u hulp nodig heeft bij het uitkiezen van setjes stuur me een email! Je kunt ook ideeën opdoen via mijn Pinterest-pagina: http://pinterest.com/boudoirsessie/

Worden mijn foto’s op het internet gezet?

Niet tenzij jij daar akkoord voor geeft! Elke klant die ik op mijn blog heb, heeft mij schriftelijk toestemming gegeven om haar afbeeldingen te plaatsen. Als jij dat niet wil dan gebeurd dat ook niet!

Boudoir Fotografie in Almere