BOUDOIR FOTOSHOOT:

Luxe, Stijlvol & Sexy

Stel je eens voor dat jij je aan een sensuele boudoir fotoshoot waagt. Het eindresultaat? Een album vol prachtige en stijlvolle, maar vooral ook uitdagende foto’s. Je kunt ze cadeau doen aan je vriend of man; of houd ze gewoon lekker voor jezelf!

Maar boudoir fotografie draait om veel meer dan alleen de foto’s: Het is een onvergetelijke ervaring en een fantastische boost voor jouw zelfvertrouwen. Laat je lekker een dagje verwennen en voel je op-en-top vrouw!

 

Waarom zou ik een boudoir fotoshoot doen? Dat is toch niks voor mij?

Echt wel! Onze boudoir shoots zijn er voor alle vrouwen vanaf 18 jaar, in elke vorm en met iedere maat. “Mooi” of “Sexy” wijst niet op een specifiek type vrouw, iedereen is mooi en sexy op haar eigen manier. Er zijn ook meer dan genoeg redenen om een boudoir shoot te doen:

Maak een herinnering voor later

Zit je lekker in je vel? Ben je flink aan het sporten geweest en leef je gezond? Top! Dit is jouw moment, dus leg dit vast met een professionele fotoshoot. Zo kun je er later als je oud bent vol trots naar kijken.

Doe het voor jezelf

Een boudoir fotoshoot wordt vaak gedaan als cadeau voor je vriend of man, maar je kunt het natuurlijk ook heel goed voor jezelf doen! Zie het als een verwenmoment en traktatie. Dat heb je toch verdiend?

Zelfvertrouwen is sexy

Je vindt het nu vast spannend, maar na de shoot straal jij van zelfvertrouwen! Dus trek de stoute schoenen aan en stap uit je comfortzone. Het resultaat is dat zeker waard!

Waar wacht je nog op? Neem nu contact met ons op voor meer informatie, of boek direct jouw fotoshoot! Een boudoir shoot is heel persoonlijk. We staan daarom niet alleen klaar om al je vragen te beantwoorden, maar kijken er ook naar uit jouw wensen te horen.

Wil jij prachtige en stijlvolle foto’s?

Vul onderstaand formulier in voor onze gratis brochure!

Of stuur een WhatsApp bericht.

Wij bewaren jouw gegevens in ons klantensysteem en kunnen je op een later tijdstip nog eens benaderen voor marketing doeleinden. Uiteraard worden jouw gegevens vertrouwelijk opgeslagen en niet gedeeld met derden.


Een sexy ervaring!

 

Wat een ervaring! Heb me op geen moment ongemakkelijk gevoeld. Het was heel leuk om een boudoir shoot te doen. Je voelt je sexy, aantrekkelijk en heel mooi. Ben ook erg tevreden met het eindresultaat. Ik raad het zeker aan om het een keer te doen. – Meryen

Durf jij het aan?

Hoe ziet jouw ideale fotoshoot eruit? Romantisch of sprookjesachtig op een luxueus ingerichte kamer? En welke lingerie trek je daarbij aan? Je all-time favoriete setje, of ga je shoppen voor iets spannends en nieuws? Het is jouw boudoir shoot en jij bepaalt wat bij je past en waar jij je prettig bij voelt. Vraag direct een digitale brochure aan!

Veelgestelde vragen

Hoe ver van te voren moet ik een boudoir fotoshoot plannen?

Meestal is een maand, anderhalve maand voordat je het cadeau wilt geven genoeg.

Kan ik ook iemand een sessie cadeau geven?

Natuurlijk! Wij hebben hele mooie cadeaubonnen klaarliggen!

Mag ik iemand meenemen?

Over het algemeen werk ik liever één op één met mijn klanten, simpelweg omdat een ‘publiek’ je soms meer zelfbewust kan laten voelen. Als je toch graag iemand voor morele steun mee wilt nemen dan is dat natuurlijk geen probleem.

Moet ik mijn eigen lingerie meenemen?

Je moet je eigen lingerie meenemen naar de fotoshoot. Ik heb wel wat schoenen, sieraden en lingerie beschikbaar, maar de lingerie is jouw verantwoordelijkheid. Kies items die passen bij je persoonlijkheid, lichaamsvorm en zorg dat het goed past. Als u hulp nodig heeft bij het uitkiezen van setjes stuur me een email! Je kunt ook ideeën opdoen via mijn Pinterest-pagina: http://pinterest.com/boudoirsessie/

Worden mijn foto’s op het internet gezet?

Niet tenzij jij daar akkoord voor geeft! Elke klant die ik op mijn blog heb, heeft mij schriftelijk toestemming gegeven om haar afbeeldingen te plaatsen. Als jij dat niet wil dan gebeurd dat ook niet!

Boudoir Fotografie in Almere