BOUDOIR FOTOSHOOT: Luxe, Stijlvol & Sexy

Boudoir is voor vrouwen die hun vriend, man of beter nog zichzelf willen verrassen met prachtige en stijlvolle, maar ook uitdagende fotos.

Doe het voor jezelf

Een boudoir fotoshoot word vaak gedaan als cadeau voor je vriend of man, maar eigenlijk is het ook heel goed om hem gewoon voor jezelf te doen! Dat heb je toch verdiend?

Maak een herinnering voor later

Zit je lekker in je vel? Ben je flink aan het sporten geweest en leef je gezond? Top! Hou dit vast en leg dit vast door een professionele fotoshoot te doen en je kan hier later als je oud bent vol trots naar kijken.

Dit is vast niks voor mij?

Onzin! Onze boudoir fotoshoots zijn er voor alle vrouwen vanaf 18 jaar, in elke vorm of grote. “Mooi” of “Sexy” is niet voor een bepaald type, iedereen is mooi en sexy op haar manier.

Zelfvertrouwen is sexy

Je zult het nu misschien niet denken, maar na de shoot straal jij van zelfvertrouwen! Het is niet makkelijk om je zo bloot te geven en je zult uit je comfort zone moeten stappen. Maar het is het zeker waard!

Direct meer informatie?

WAUW! WAT EEN GAVE ERVARING!

” Op woensdag 29 april had ik afgesproken met Tim voor een bruidsboudoir fearless fotoshoot. Ik was bloednerveus maar voelde me al snel wat minder nerveus. De visagist/haarstyliste was ook super vriendelijk. Terwijl ik heerlijk in de watten werd gelegd met een wijntje en mijn haar en make-up werd gedaan werden de spullen voor de shoot klaar gezet. Ik had voor deze shoot een hotelkamer geboekt. In het begin wat onwennig maar al snel voelde ik me compleet op mijn gemak. De professionele houding van zowel de fotograaf als visagiste zorgde hier mede voor.

Een paar dagen na de shoot al de foto’s. Uit deze foto’s voor mij de mooiste gekozen en daarvan is nog een geweldig boek gemaakt.

Dit boek geef ik cadeau aan mijn verloofde voor ons huwelijk.

Ook hij vond de foto’s geweldig!

Kortom een super ervaring die ik iedereen kan aanraden. ”

– Samantha

Romantisch, Sensueel, Naakt of Erotisch. Voor welke ga jij?

Boudoir Fotografie in Almere

Gratis persoonlijk advies

Nog geen boudoir fotoshoot maar wel op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze boudoir secrets

Schrijf je nu in!

Leuke en onmisbare informatie over de allerlaatste nieuwtjes op Boudoir, Lingerie, Beauty en Fotografie gebied.
Naam
Email
Veillig en Betrouwbaar