feel beautiful

hello gorgeous

werkwijze

tijd om te shooten

Elke vrouw heeft een natuurlijke aantrekkingskracht, een bepaalde sexyness die ze uitstraalt en alleen zij bezit. Als fotograaf is het altijd weer een geweldige ervaring om dat op een spannende en uitdagende manier vast te mogen leggen. – Tim Trinh, de Boudoir Fotograaf

Stap 1: Boek een Boudoir sessie.

Een sessie kun je hier reserveren door het formulier in te vullen of een mailtje te sturen. Bellen mag natuurlijk ook.

Al gedaan? Gefeliciteerd, de eerste stap naar een ervaring om nooit te vergeten is gezet!

Stap 2: Kennismaken.

Zodra wij je aanvraag binnen hebben gekregen zullen we contact met je opnemen en nagaan wat je precies verwacht van de shoot, ook is het een perfect moment om even kennis te maken.

Ook zullen we je vragen om op bijvoorbeeld pinterest een moodboard te maken met foto’s die jou inspireren, dit kan en mag van alles zijn, denk bijvoorbeeld aan die mooie schoenen of make-up, lingerie, jurk enz..

Stap 3: Voorbereiden.

Zodra je fotoshoot gepland is beginnen ook wij meteen met voorbereiden, we sturen je allerlei tips de je zullen helpen er een overgetelijke ervaring van te maken! Denk bijvoorbeeld aan tips voor het poseren, wat je wel en niet moet doen de dagen voor de shoot, wat je allemaal mee moet nemen en nog veel meer leuke boudoir secrets!

Stap 4: De Shoot!

Vandaag draait het allemaal om jou! En wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat jij je op je gemak voelt.

We beginnen rustig met een kopje koffie of thee en bespreken wat we vandaag allemaal gaan doen. Daarna zoeken we de verschillende setjes uit die we gaan gebruiken voor de shoot.

Nadat we de setjes hebben uitgezocht ga je de visagie in en eventueel worden ook je haren nog gestyled.

Dit kan uiteraard onder het genot van een glaasje bubbels, het is immers een feestje!

Ok, visagie is gedaan je haren zitten geweldig het is tijd om te shooten! We beginnen eerst met wat test foto’s om het beste sfeertje te creëren en na een paar foto’s gaan we door met de shoot.

Stap 5: Nagenieten.

Je sessie zit er op! Geloof ons wij weten zeker dat je deze ervaring nooit zult vergeten, zeker omdat je deze herinnering terug kan vinden in de foto’s die we gemaakt hebben.

Binnen ongeveer twee weken zul je de foto’s kunnen bewonderen, heb je een album besteld? dan kan het twee weken langer duren omdat we wat meer tijd nodig hebben om het album samen te stellen.

 

Are you ready to be daring?