Skip to content

WERKWIJZE BOUDOIR FOTOSHOOT

Hoe verloopt een Boudoir Fotoshoot?

Elke vrouw heeft een natuurlijke aantrekkingskracht, een bepaalde sexyness die ze uitstraalt en alleen zij bezit. Als fotograaf is het altijd weer een geweldige ervaring om dat op een spannende en uitdagende manier vast te mogen leggen. – Tim Trinh, de Boudoir Fotograaf

Welke fotograaf past bij mij?

Het plannen van een Boudoir Fotoshoot begint met de zoektocht naar de fotograaf die het best bij jou past.

Toen wij als een van de eerste begonnen met boudoir sessies waren er in Nederland nog maar een paar fotografen die deze prachtige vorm van fotografie aanboden, nu is er een ruime keuze tussen verschillende fotografen met verschillende stijlen.

Kennismaken.

Je kan op verschillende manieren kennismaken met ons, meestal gebeurd dit via de mail of per telefoon. Maar het is ook mogelijk om af te spreken voor een persoonlijk gesprek. Tijdens het kennismaken horen wij graag wat je wensen zijn.

It's a date!

Zodra jij hebt besloten om bij ons een boudoir shoot te gaan doen zullen wij samen een datum en locatie uitzoeken.

Het papierwerk.

Nadat er een datum is geprikt volgt het papierwerk, wij sturen je een opdrachtbevestiging met een overzicht van de shoot welke getekend moet worden. Daarnaast ontvang je ook een factuur voor een aanbetaling. De factuur voor het restant van het bedrag ontvang je ruim voor de shoot. Deze moet een week voor de shoot voldaan zijn. 

Een goed begin is het halve werk!

Nu begint het leuke gedeelte, je ontvangt van ons een handig overzicht met tips & tricks (op ons blog vind je nog meer tips) die je zullen helpen er een geweldige shoot van te maken. Ook zullen wij je vragen om een aantal foto’s door te sturen van stijlen die jij mooi vind, wij kunnen hier dan rekening mee houden tijdens de shoot.

Dit is ook het moment om eens wat mooie nieuwe lingerie te kopen die je tijdens de shoot aan kan trekken!

Tijd om te shooten!

Vandaag draait het allemaal om jou! En wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat jij je op je gemak voelt.

We beginnen rustig met een kopje koffie of thee en bespreken wat we vandaag allemaal gaan doen. Daarna zoeken we de verschillende setjes uit die we gaan gebruiken voor de shoot.

Nadat we de setjes hebben uitgezocht ga je de visagie in en worden je haren gestyled.

Dit kan uiteraard onder het genot van een glaasje bubbels, het is immers een feestje!

Ok, visagie is gedaan je haren zitten geweldig het is tijd om te shooten! We beginnen eerst met wat test foto’s om de lichten af te stellen en na een paar foto’s gaan we gelijk door met de shoot.

Boudoir fotografie werkwijze fotograaf
Nagenieten

Je sessie zit er op! Geloof ons, dit is gegarandeerd een ervaring die je nooit zult vergeten, zeker omdat je deze herinnering altijd weer kan bekijken als daar zin in hebt.

Binnen twee weken zul je de foto’s kunnen bewonderen, heb je een album besteld? dan kan het twee weken langer duren omdat we wat meer tijd nodig hebben om het album samen te stellen.

NIEUW EBOOK

Doe het zelf:
Boudoir
Fotoshoot

Zelf je eigen boudoir foto's maken? Dat kan!

E-Book Zelf Boudoir Foto's Maken
E-Book Zelf Boudoir Foto's Maken

Goedkoop een boudoir shoot doen?
Doe het nu zelf met onze how to eBook!